Stilling ledig

Stilling ledig som arbeidsleder 

Er du glad i mennesker og ønsker å bidra til et rausere, mer inkluderende samfunn? Kjenner du deg igjen i at alle mennesker, uavhengig av helsesituasjon og livshistorie, har friske ressurser og både behøves i og er med på å berike fellesskapet? Er du en som ikke gir opp å lete etter den unike koden som får frem disse ressursene i enkeltmennesket, og vil du være med på å skrive ny historie der menneskelig vekst, mestring og utvikling står i sentrum? Da vil vi gjerne finne deg i søkerbunken!

 

Vi søker nå 2 nye medarbeidere

  1. Arbeidsleder til å inngå i vårt team, med daglig oppfølging og tilrettelegging av arbeidsoppgaver, særlig innenfor montasje og industriell produksjon. Logistikkstyring og kvalitetssikring er en viktig del av hverdagen og det vil være en fordel om du er vant til praktisk arbeid.
  2. Arbeidsleder til å inngå i vårt team, med daglig oppfølging og tilrettelegging av arbeidsoppgaver, særlig innen drift av campingplass med tilhørende logistikk og kundebehandling. Service og fleksibilitet vil være særlig viktig for denne rollen og det vil være en fordel med gode engelskkunnskaper og bakgrunn fra salg/service/reiseliv.

For begge stillingene søker vi en person som gjerne har bakgrunn fra tilrettelegging/veiledning av mennesker, og som er tålmodig, fleksibel, kreativ og har gode samarbeidsevner. Du må ha et raust, sunt menneskesyn og trives med å jobbe med mennesker. Du må kunne jobbe godt i team og samtidig operere selvstendig. Du er ikke redd for å ta i et tak, men utviser stå-på-vilje og godt humør. Attføringsfaglig kompetanse er et pluss, og det er ønskelig med 3-årig høyskole eller tilsvarende.

Vi tilbyr lønn etter avtale, innhold i hverdagen og et godt arbeidsmiljø blant dedikerte og engasjerte medarbeidere.

Politiattest påkreves ved ansettelse.

Søknad med CV sendes til: post@stas-as.no – merk e-posten med «Søknad, Arbeidsleder»

Frist: 12.februar 2018

For spørsmål vedrørende stillingene, kontakt daglig leder, Ragnhild M. Salomonsen, på tlf. 48091085, eller send e-post til ragnhild.salomonsen@stas-as.no – merk e-posten med «Spørsmål, Arbeidsleder»

  • people image

    Ragnhild Maatla Salomonsen

    Daglig leder
    Tlf: 480 91 085