Om oss

STAS AS – Utvikling gjennom arbeid

Arbeid i butikkenSTAS AS er en vekstbedrift bygget på verdiene respekt, trygghet og mestring. Vi arbeider for at mennesker som har utfordringer med å komme inn på arbeidsmarkedet skal få sjansen til å utvikle seg og bygge sin kompetanse gjennom meningsfylt arbeid ved en av våre avdelinger. I tillegg jobber vi målrettet for å hjelpe de som er kvalifisert for det over i ordinært, lønnet arbeid i det lokale næringslivet.

Menneskene som kommer til oss kan være alt i fra ungdom som har sluttet på skolen til folk med flere års arbeidserfaring som av en eller annen årsak har havnet utenfor arbeidslivet og som nå trenger litt ekstra bistand for å få eller beholde en jobb.

NAV er vår største kunde og fungerer som henvisende instans til våre tiltak. Samtidig er det alle bedriftene og privatpersonene som benytter våre tjenester som legger grunnlaget for arbeidstilbudet vi kan gi våre brukere. Derfor er vi opptatt av å levere god kvalitet og fremragende service til alle våre kunder.

STAS AS eies i sin helhet av Steinkjer Kommune. Vi holder til i Ølvegata 16-17 på Nordsia i Steinkjer.

Verdidokument STAS AS
STAS AS Årsrapport 2014

 

Godt jobba!

STAS AS er medlem av ASVL; en arbeidsgiver- og interesseforening for vekst- og attføringsbedrifter. ASVL har laget fem filmer som handler om personer som har eller har hatt sin jobbhverdag på en Vekstbedrift

Noen trenger en tilrettelagt arbeidsplass med trygge, kompetente veiledere rundt seg. Andre har gått på en smell eller har utfordringer som gjør at de trenger arbeidspraksis eller bistand for å komme ut i jobb. Veilederne i Vekstbedriftene er eksperter på å se ressursene i hver enkelt og finne et jobbtilbud for alle.